2011-04-04

Fjäll-weekend

Ja, men hopp & hej vad mycket aktivitet det har varit här de senaste dagarna, eller inte.

Redan i onsdags förra veckan begav jag mig åter till mina föräldrar, jobbade några timmar hemma på torsdagen innan vi packade in skidor och packning i bilen för en helg i Vemdalen/Klövsjö i svärföräldrarnas lägenhet 15 meter från stora sittliften :)
På fredagkvällen anslöt även svärisarna och våra föräldrar fick slutligen träffa varandra för första gången, vi har ju bara varit tillsammans i drygt 4 år varav nästan 2 år som sambo, men det har aldrig blivit av förut. Ca 35 mils avstånd kan ju kanske vara en bidragande faktor...

Fredag och lördag ägnades i alla fall åt snowboardåkning. Gjorde en vurpa på flacken i en blå backe när jag skulle hoppa fram sista metern, så jag är lite öm i en armbåge fortfarande, är väl nåt ledband som är lite uttänjt, annars gick det bra. Svarta backarna var bäst eftersom det börjar bli så mjukt och man behöver komma upp i fart för att inte brädan ska "suga fast" i snön för mycket.

Söndagen blev det två varv a ca 2.8 km på längd, sjukt imponerad av mig själv som inte vurpade en enda gång! Hemresan var rätt seg med drygt 20 mil i dimma, så klart var det en lastbil som låg först och bildade kö, ett tag i backarna var vi nere på 35km/h, annars låg vi mestadels i 50-60km/h, men med så begränsad sikt var man inte så sugen på att köra om. På vissa avsnitt såg man inte ens bilen framför, bara baklamporna som kunde anas av och till...
Idag blev det en tidig morgon med väckarklockan på 5, men jag fick ju iaf halvsova i drygt en timme på tåget, till skillnad från särbon som fick köra bil åt sitt håll. Men det var det värt, en riktigt härlig helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar