2011-05-29

Har haft särbon på besök i Stockholm i helgen, mycket trevligt.
Hämtade upp honom på stationen i fredags och så begav vi oss mot Akki Sushi på Söder för att hämta med oss lite mumsig sushi, härligt!

Lördag var det dags att bege sig ut och kolla på alla springande dårar.
Tog tunnelbanan in till Kungsträdgården och såg åtminstone två vi kände igen, särbons gamla kombo och en kille som gått samma utbildning som mig. Gick bort mot Strandvägen och fikade lite på medhavd mango innan det blev en tur mot Djurgården. Där lyckades vi se och heja på gamla grannen som hamnade på sluttid under 3h, grymt bra jobbat! Gick en sväng vid marknad i närheten och stod sedan utanför Grönan för att återigen heja på särbons ex-kombo.
Har precis kommit dit och har ett öga på mobilen för tidsuppdateringen och fixar med godispåse när någon springer förbi och ropar "Hej Sara!". Förvånat tittar jag upp och ser min mammas jobbarkompis och hejar glatt. Strax efter passerar även nämnda kompis.
Problem att korsa vägen gör att vi tar Djurgårdsfärjan över till Slussen.
Väl där ser vi lite avspärrningar, tror först att det är ett bomblarm innan vi ser en buss innanför avspärrningarna. Tar för givet att det är filminspelning och funderar på om det är hollywood-versionen av Millennium som kan innehålla nåt sånt (eh ja, böckerna gör ju inte det, men why not). Bussen glöms sedan bort fram till kvällen när särbons mamma ringer och frågar om vi sett det, oj säger jag bara.

Hann även med ett biobesök, Baksmällan 2. Riktigt sevärd, förstår dock inte att 11-åringar får se den!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar